Goed jaar Eindhoven Airport

2012 is een goed jaar geweest voor Eindhoven Airport. Luchthaven Eindhoven heeft in 2012 verreweg de grootste groei meegemaakt van alle Nederlandse luchthavens. De groei bedroeg maar liefst dertien procent, wat zeer veel is in een enkel jaar. De oorzaak van deze grote stijging is vooral de uitbreiding van het aantal bestemmingen. Onder andere vliegmaatschappijen als Ryan Air hebben op meer bestemmingen gevlogen en er zijn enkele andere vliegmaatschappijen bijgekomen. Met deze groei van dertien procent voor Eindhoven Airport kwam het recordaantal passagiers op bijna drie miljoen uit. De verwachting is dat ook Eindhoven Airport in de toekomst sterk zal groeien. Dit is natuurlijk zeer positief voor de lokale en landelijke economie. Positief nieuws dus voor Eindhoven en Eindhoven Airport.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.