Nieuw record aantal passagiers voor luchthaven Eindhoven

Vrijdag 26 juli is de boeken in gegaan als de drukste dag ooit op luchthaven Eindhoven. Ruim 14.000 passagiers werden met 44 inkomende en 44 uitgaande vluchten afgehandeld. Het verliep allemaal vrij soepel, vooral doordat de nieuwe terminal dit jaar in gebruik genomen is. Met de bouw van de nieuwe terminal heeft de luchthaven ingespeeld op de groei, zo zegt Joost Meijs, algemeen directeur van luchthaven Eindhoven.

Ook is juli 2013 de boeken in gegaan als de drukste maand ooit. 331.932 passagiers maakte toen gebruik van de luchthaven, 2492 vliegtuigen maakte starts en landingen in deze maand. De prognose van de algemeen directeur, die eerder dit jaar voorspelde dat de 3 miljoen over heel 2012 gehaald zou gaan worden, lijkt nu waarheid te worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.