RyanAir voegt Sicilië, Murcia, Corfu en Venetië toe

RyanAirt voegt drie nieuwe bestemmingen toe op Eindhoven Airport! Over drie maanden (april) zal men vanaf Eindhoven ook naar Murcia (Spanje), Corfu (Griekenland) en Venetië (Italië) kunnen vliegen. Transavia vliegt al naar Corfu en Venetië, die zal de concurrentie dus wel gaan merken. Murcia, een studentenstad in het zuidoosten van Spanje, wordt een compleet nieuwe bestemming. Goed nieuws dus voor de mensen uit het zuiden van ons land die graag op vakantie willen naar Spanje. Het vliegtuig dat de bestemmingen gaat aandoen is een hypermoderne boeing 737-800. Er zal op dinsdag, donderdag en op zaterdag naar Venetië worden gevlogen. Corfu wordt alleen op vrijdag aangedaan, terwijl er vanaf Eindhoven Airport op Murcia wordt gevlogen op slechts 2 dagen: op woensdag en op zondag.

Vorige maand maakte de ultra-lowcost-carrier (RyanAir dus) al bekend dat ze vanaf Eindoven ook naar Sicilië gaan vliegen. RyanAir vloog vorig jaar vanaf Eindhoven Airport op 32 locaties, dit zijn er nu dus 36.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.