Contact

Heeft u behoefte tot contact met de beheerders van deze website? Kijk dan hieronder.

5 reacties

Naar het reactie formulier

  • koppejan op augustus 13, 2013 om 6:16 am
  • Reageer

  Hoe lang voor vertrek moet je op de luchthaven aanwezig zijn?

  1. Het is slim om er 2 uur van tevoren te zijn. Als u al ervaring heeft met vliegen, dan is anderhalf uur of zelfs een uur van tevoren al genoeg. Maar dan is het wel handig als u bekend bent met de luchthaven.

  • Ingrid Kurvers op januari 23, 2014 om 10:05 am
  • Reageer

  Hallo, ik zou graag willen weten wat er gebeurt met bagage die je achter moet laten omdat je teveel hebt meegenomen vanuit het buitenland.Mijn vriend kwam met trainigspakken, maar ook wat kettinkjes en nintendo spelletjes (als verassing voor vrienden) vanuit turkije en kon bijna alles inleveren. Waarom en wat gebeurt er met die spullen????Alvast bedankt vor de reactie, Ingrid kurvers

  1. Vervelend dat je spullen zijn ingenomen Ingrid. Dit is wat er kan gebeuren met je spullen.

   1.Bederfelijke of gevaarlijke spullen worden over het algemeen direct vernietigd.
   2.Spullen die geld op kunnen brengen, EN die niet vallen onder bovenstaande punt 1 en tevens niet afkomstig zijn van criminelen worden mogelijk verkocht (vliegtuig veilingen). Iedereen kan daarop meebieden dus ook jijzelf Maar bij in beslag genomen waar is dat heel zeldzaam (minder bij waren die bij binnenkomst in NL worden ingenomen-omdat men bvb belasting op teveel sigaretten e.d. niet wenst te betalen), meestal worden ook deze spullen vernietigd, gevonden spullen vallen vaak wel onder deze regel.
   3.Verboden spullen worden nader bekeken en afhankelijk daarvan wordt er verder onderzoek naar gedaan en worden de producten meestal vernietigd (vaak het geval als het gaat om criminele producten)

  • Wilma op augustus 24, 2015 om 11:02 am
  • Reageer

  Hallo,

  Mag je bloembollen en bloemzaden meenemen in het vliegtuig?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.