Ervaringen

Op deze pagina kunt u uw ervaringen over vliegveld Eindhoven delen en lezen. Was u tevreden over de service, zag het er netjes uit, tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding en was alles goed geregeld? Deel alles wat u wilt delen zodat medereizigers op jouw ervaring af kunnen gaan en een keuze kunnen maken wel of niet vanaf dit vliegveld te reizen. Wij willen u, ook namens medereizigers, alvast bedanken voor het plaatsen van uw ervaring over luchthaven Eindhoven.

Vragen

U kunt hier al uw vragen kwijt over luchthaven Eindhoven. Heeft u een onderwerp niet kunnen vinden dan kunt u hier dus alsnog uw vraag plaatsen en deze zullen wij dan zo goed als mogelijk beantwoorden. We stellen het op prijs als bezoekers van deze website ook zelf antwoorden kunnen geven op vragen van mede-reizigers …

3 reacties

  • Vincent op november 23, 2012 om 12:33 pm
  • Reageer

  Ik ben al een aantal keer vanaf vliegveld Eindhoven de vakantie begonnen en het is een prima vliegveld. De prijzen zijn laag en alles is aanwezig waaronder prima parkeren. Ik ga in de zomervakantie zeker weer via vliegveld Eindhoven op vakantie! Een aanrader!
  Gr. Vincent

  • Jan-vd-veer op december 21, 2012 om 1:32 pm
  • Reageer

  Er zijn alleen maar prijsvechters die via eindhoven vliegen. Dat maakt de prijzen lekker laag en aangezien ik in Tilburg woon is het ideaal voor mij! Ik ga straks met kerstmis ook lekker weer naar Rome toe, vanaf Eindhoven!

  • Wil op december 16, 2016 om 11:01 am
  • Reageer

  Ik vlieg al een aantal jaren vanaf vliegveld Eindhoven en het bevalt mij prima en het is zeker een aanrader. Het enige minpunt vind ik de bewegwijzering naar de taxi’s en de bussen. Dat is onduidelijk. Pas op voor de taxi’s die jou benaderen want dat zijn oplichters, ze rijden om, zetten de meter niet aan en vragen torenhoge prijzen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.