Terug naar Ervaringen

Vragen

U kunt hier al uw vragen kwijt over luchthaven Eindhoven. Heeft u een onderwerp niet kunnen vinden dan kunt u hier dus alsnog uw vraag plaatsen en deze zullen wij dan zo goed als mogelijk beantwoorden. We stellen het op prijs als bezoekers van deze website ook zelf antwoorden kunnen geven op vragen van mede-reizigers . Wij verzoeken u een duidelijke vraag te stellen zodat u een duidelijk antwoord terug kunt krijgen, alvast bedankt!

16 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Ik heb de afgelopen jaren regelmatig (5-8 keer per jaar) gevlogen van Eindhoven naar Praag via Wizzair. Sedert een half jaar lukt het me niet meer via de Wizzair site een retour Eindhoven-Praag te boeken. Hoe kom ik te weten 1) of Wizzair nog bestaat 2) of ze nog van Eindhoven naar Praag vliegen 3) En als dat niet meer het geval is: of er een andere low-cost maatschappij van Eindhoven naar Praag vliegt.

  1. Beste Jan,

   Het is goed mogelijk dat Wizzair deze verbinding alleen in de zomer onderhoudt. Je kunt via ‘Tickets boeken’ bovenaan bij onze website kijken of er verbindingen van Eindhoven naar Praag zijn. Dit verschilt per seizoen. Momenteel zijn deze vluchten niet beschikbaar. Ik kan u vertellen dat WizzAir nog bestaat, maar de verbinding Eindhoven-Praag bestaat niet meer. Ik ben bang dat het momenteel dus niet mogelijk is om vanaf Eindhoven direct naar Praag te vliegen met een low cost maatschappij. Rotterdam kan wel, met Transavia.

 2. Volgende zondag vertrekken we voor de eerste maal via de luchthaven van Eindhoven op vakantie. Onze vraag is hoelang op voorhand we moeten aanwezig zijn op de luchthaven voor vertrek van ons vliegtuig. De vertrektijd van het vliegtuig naar Kos is om 08.00 uur.
  Bedankt voor de info.

  1. Het is slim om er 2 uur van tevoren te zijn. Als u al ervaring heeft met vliegen, dan is anderhalf uur of zelfs een uur van tevoren al genoeg. Maar dan is het wel handig als u bekend bent met de luchthaven.

  • jan de boer op augustus 29, 2013 om 4:54 pm
  • Reageer

  Bonjour,

  Vliegt Ryanair ook van Eindhoven naar Carcassonne in de maand oktober?

  Met dank reeds voor uw antwoord, Jan de Boer.

  1. Jazeker, alleen niet elke dag.

  • Arina op oktober 16, 2013 om 6:30 pm
  • Reageer

  Hallo,

  Morgen vliegen wij met ons zoontje van ruim vijf maanden naar Gdansk.
  Hoe zit het met het meenemen van babyvoeding aan boord?
  Mogen we klaar gemaakte flesjes meenemen?

  Groet Arina

  1. Naar mijn weten is dit vloeibaar en mag de hoeveelheid niet groter zijn dan 100 ml.

  • Adriana op september 5, 2014 om 12:58 pm
  • Reageer

  Mijn koffer is al zwaar van zichzelf , Nu is mijn vraag hoeveel moet ik bijbetalen voor een koffer die 2 kilo meer weegt

  1. Beste Adriana,

   Dat is zeer afhankelijk van je maatschappij en dus de voorwaarden waaronder je boekt. Budget maatschappijen vragen over het algemeen meer voor overgewicht dan andere maatschappijen. Als algemene regel zou je ongeveer 15 euro per extra kilo kunnen rekenen.

  • Koos Hendriks op oktober 23, 2014 om 8:16 pm
  • Reageer

  Ik kan op de website nergens alle vertrektijden en aankomsttijden van de vluchten vinden terwijl jullie op de homepage wel aangeven dat hier alle info te vinden is.

  1. Beste Koos,

   Dat klopt, wij kunnen en zullen geen vertrek en aankomsttijden tonen op deze website, daarvoor moet je op de officiële website zijn.

  • ben op maart 23, 2015 om 12:21 am
  • Reageer

  Ik wil mijn familie ophalen van airport Eindhoven.
  Waar kan ik daarvoor parkeren?

  • buelens kitty op juli 13, 2015 om 5:12 pm
  • Reageer

  Beste,
  Wij hebben een vlucht geboekt naar Las Palmas (Gran Canaria) op 22 augustus as. Is het voldoende om 2 uur op voorhand aanwezig te zijn op de luchthaven of zijn er veranderingen hieromtrent?
  Vriendelijke groeten,
  Buelens Kitty

  • fons geerlings op juli 18, 2015 om 3:42 pm
  • Reageer

  Hoe kom ik vanaf Amsterdam met openbaar vervoer op vliegveld eindhoven

  • An op april 1, 2016 om 9:35 am
  • Reageer

  Dinsdag vliegen wij met Ryanair naar Venetië. Duren de controles nu langer door de verscherpte veiligheidsmaatregelen? Hoe lang op voorhand moeten we er zijn?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.