Hotels

Rondom vliegveld Eindhoven Airport zijn er meerdere hotels waarin u kunt verblijven. Op deze pagina vindt u enkele van deze hotels terug. Het kan zo zijn dat u een dag of een nacht moet wachten voordat u verder kunt reizen via vliegveld Eindhoven. Dit kan verschillende redenen hebben zoals vertraging of een niet al te beste aansluiting. Ook kan het zijn dat u terugkomt van vakantie maar u niet meer de energie heeft om naar huis te reizen en graag nog een nachtje in een hotel slaapt voordat u weer fit aan de reis naar huis begint. In deze en andere gevallen is het nuttig te weten wat goede hotels zijn. Op deze pagina beschrijven we twee van de beste hotels rond vliegveld Eindhoven Airport volgens de vele gasten die hier geweest zijn. Meer hotels kunt u onder andere terugvinden in de advertenties op deze pagina en in de toekomst kunt u via deze pagina ook hotels boeken.

Novotel Eindhoven
Op slechts 1,5 kilometer afstand van het vliegveld ligt hotel Novotel Eindhoven. De ligging is ideaal voor reizigers om hier een nachtje te verblijven. Het hotel heeft een zwembad en een leuke achtertuin. U kunt ook beschikken over Wifi wat voor reizigers erg handig is. De kamers zijn prima en beschikken over een flatscreen, prima badkamer en ook de mogelijkheid om koffie en thee te zetten is aanwezig. U kunt ook lekker ontbijten als u dit wilt en de algemene uitstraling van Novotel Eindhoven is prima! De prijs/kwaliteit verhouding is ook goed te noemen want de prijs is 55 euro per nacht.

Campanile Hotel Eindhoven
Dit hotel is ook dichtbij vliegveld Eindhoven gelegen, vanaf het hotel is het tien minuten rijden naar het vliegveld. Ook hier is gratis Wifi voor iedereen beschikbaar en u kunt hier ook prima eten want dit hotel heeft ook de beschikking over een restaurant met terras. Voor de sportieveling is er een naastgelegen sportcentrum waar u meerdere sporten kunt beoefenen. De prijs is 45 euro per nacht en daarmee redelijk goed. De kamers zijn namelijk ook prima en een flatscreen tv is hierin present.

Maar er zijn natuurlijk nog veel meer hotels rondom vliegveld Eindhoven. Kijk eens hieronder op deze handige feature van Google waarmee via een oogopslag is te zien welke hotels allemaal nabij vliegveld Eindhoven Airport liggen: