Parkeren op vliegveld Eindhoven

Parkeren op vliegveld Eindhoven is mogelijk op verschillende parkeer dekken. Wilt u dat uw auto veilig geparkeerd staat dan is hier parkeren aangeraden. P1 tot en met P5 (P2 bestaat niet) zijn de aanduidingen voor de parkeerplaatsen die beschikbaar zijn. Dit zijn weliswaar betaalde parkeerplaatsen maar de prijzen vallen hartstikke mee. Zeven dagen parkeren kost u tussen de vijftig en honderdvijftig euro. Dit is natuurlijk afhankelijk van de plaats waar u uw auto neer wilt zetten. P1 is dus dichtbij en daarom duurder en de prijzen lopen af naarmate u verder weg gaat staan waarbij P4 dus het verste weg is.

Vergelijk parkeren bij luchthaven Eindhoven

P1 tot de terminal is een minuutje lopen, P3 betekend vijf minuten lopen. P4 is slechts zeven  lopen dus dat is prima voor de prijs die daarvoor moet worden betaald en P5 is ook ongeveer 6-7 minuten lopen. Allemaal afstanden die te doen zijn. Daarom raden wij u ook om op P4 te gaan staan. Dat is dus prima te doen qua afstanden en goedkoop!

Reserveren
Reserveren is mogelijk op Eindhoven Airport. Dit is geheel gratis als u dit meer dan 24 uur van te voren doet. Zo bent u altijd verzekerd van een plaats op bijvoorbeeld P1 als u aankomt. Het is niet verplicht en in principe zijn er genoeg parkeer plaatsen maar wil u toch zeker doen dan is dit erg handig.

Kiss & Ride Strook
Deze Kiss & Ride Strook is er ook bij vliegveld Eindhoven. Zo kunt u gemakkelijk worden afgezet zonder dat het geld kost. U mag deze strook ook gebruiken om uw passagiers af te zetten terwijl u de auto gaat parkeren wat natuurlijk erg gemakkelijk is.

Let op!
Er zijn illegale parkeerplaatsen rondom vliegveld Eindhoven. Dit lijkt misschien attractief maar in werkelijkheid worden er vaak beschadigingen gemaakt aan deze auto’s dus is veilig parkeren hier zeker niet gegarandeerd. Toch zijn er ook ‘niet-officiële’ parkeerplaatsen. Deze zijn niet van het vliegveld zelf, aar je kunt er prima je auto kwijt. Je kunt dan goedkoper parkeren bij luchthaven Eindhoven, hoewel het dus niet op het terrein van het vliegveld is.