Vakantie

Eindhoven Airport is een volwaardig vliegveld aan het worden. Aangezien Schiphol Group een meerderheidsaandeel heeft in de luchthaven, zal het in de toekomst steeds meer gebruikt gaan worden om vakantieverkeer te verplaatsen. Dit is zo omdat Schiphol daar te druk voor is en op termijn niet de capaciteit heeft alle reizigers te vervoeren. Maar ook buiten het vakantieseizoen is de luchthaven druk genoeg!

Vakantie vanaf Eindhoven

Bent u  op zoek naar een vakantie vanaf Airport Eindhoven? Boek dan hier de vliegtickets! Vakantie vanaf Eindhoven betekent een goedkope vakantie. Het zal voor de mensen die in de buurt van Schiphol wonen misschien wat verder reizen zijn, maar €90 voor een retourtje Budapest…? Daar kan Schiphol vaak niet tegenop.

Schermafbeelding 2012-12-27 om 16.58.41Bekijk hiernaast de ligging van Airport Eindhoven. De ‘A’ geeft de ligging weer. Het ligt aan de rand van de stad Eindhoven. Dit is natuurlijk ideaal voor mensen woonachtig in Brabant of Limburg. Maar ook voor mensen in Groningen kan het soms een stuk goedkoper zijn om vanaf Eindhoven te vliegen!

Uw vakantie bekostigen kan van uw vakantietoeslag. Dit krijgt u meestal in mei of juni uitbetaald. Wilt u weten hoeveel geld u krijgt van uw werkgever om op vakantie van te gaan dan kunt u uw vakantietoeslag berekenen.